Yhdessä saadaan aikaiseksi enemmän kuin yksin.

Joy of North

Joy of North

Joy of North marjat ovat suomalaisia pakastekuivattuja marjoja. Ne on kuivattu valmistajansa kehittämällä ainutlaatuisella NatureDry-pakastekuivausmenetelmällä, joka säilyttää marjojen ulkomuodon, aidon maun ja jopa 97 % niiden alkuperäisistä ravintoaineista. Erityisen alhaisen kuivauslämpötilan ansiosta antioksidanttien, vitamiinien ja entsyymien pitoisuus on huomattavan korkea. Joy of North marjat ovat täysin lisäaineettomia eikä niihin ole lisätty sokeria. Tuotesarjasta löytyvät mustikka, puolukka, mansikka, mustaherukka ja tyrni.

www.joyofnorth.com


Vitamin Well

Vitamin Well

Vitamin Well hiilihapottomat juomat sisältävät keholle hyödyllisiä vitamiineja, mineraaleja sekä luonnon omia aromeja. Ruotsissa valmistetut Vitamin Well -juomat on maustettu vain pienellä määrällä hedelmäsokeria (4,2g/100ml), eivätkä ne sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Vitamin Well toimii hyvänä vaihtoehtona tavallisille virvoitusjuomille, mehuille ja muille janonsammuttajille. Makuja Suomessa on tällä hetkellä seitsemän -uusin Hydrate sisältää mm. C- ja B12-vitamiinia ja pitää sinut nesteytettynä tiukassakin treenissä!

www.vitaminwell.fi


Långvik Congress Wellness Hotel

Långvik Congress Wellness Hotel

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee rauhallisessa merenrantamiljöössä – vain puoli tuntia Helsingin keskustasta. Tyylikkäät hotellihuoneet, kuten saunalliset merinäköalasviitit, luovat ihanteelliset puitteet matkalle. Kansainvälisesti korkeatasoinen kylpylähotelli tarjoaa asiakkailleen kulinaarisia hemmotteluhetkiä ja ylellistä hyvinvointia kylpylässä ja Långvik Spa by [ comfort zone ] – hoidoissa. Monipuoliset noin 3 000 neliön kokous- ja juhlatilat ovat muuntautumiskykyiset ja mahdollistavat niin pienet kuin suuretkin tilaisuudet.

http://www.langvik.fi/


Raw

Raw

RAW valmistaa tehosekoittimia ammattimaiseen, kovaan käyttöön. Laitteiden metalliset osat yhdistettynä 8-siipisen, kovasta teräksestä valmistetun terän kanssa takaavat laadukkaan ja hiljaisen käyttökokemuksen – jää, kovat vihannekset, pähkinät yms. murskaantuvat nopeasti ja vaivatta. RAW tehosekoitin on loistava apuväline kaikkeen ruoanlaittoon.


http://www.haboy.fi


Wild Nutrition

Wild Nutrition

Wild Nutrition on ensimmäinen Suomessa saatavilla oleva ravintolisäsarja, joka on valmistettu 100-prosenttisesti ravinnosta. Brittiravintoterapeutti Henrietta Nortonin kehittämä innovatiivinen sarja tarjoaa päivittäin tarvitsemasi vitamiinit ja hivenaineet ruoan muodossa, jolloin ne ovat myös parhaiten kehon tunnistettavissa ja hyödynnettävissä juuri siellä missä niille on eniten tarvetta. Wild Nutrition valmisteet on kehitetty tukemaan eri elämäntilanteiden, ikäkausien ja sukupuolien erilaisia ravintotarpeita. Löydät tuotteet PÛR-myymälöistä.

www.pur-kauppa.fi


Goodio

Goodio

Goodio on uuden sukupolven herkkubrändi, jonka visiona on olla aidosti läpinäkyvä yritys ja tarjota laadukkaita tuotteita ihmisten hyvinvoinnin tueksi pelkän voittojen maksimoinnin sijaan.

Goodion raakasuklaat valmistetaan alusta loppuun Helsingissä vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Samettinen luomusuklaamassa valmistetaan kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomia kaakaopapuja ja muita raaka-aineita kanssa kolmen vuorokauden ajan. Suklaissa kohtaavat ravinteikkuus, maku ja reilu toiminta.

https://goodiochocolate.com

Goodio 48g Collection_läjä_vaaka


Foodin

Foodin
Foodin on jyväskyläläinen perheyritys, joka on maahantuonut ja valmistanut luomuelintarvikkeita ja superfoodeja vuodesta 2009. Valikoimassamme on lähes 200 eri raaka-ainetta aina vaikuttavimmista yrteistä proteiineihin ja gluteenittomiin viljoihin. Vierailemme vuosittain viljelijöidemme ja tuottajiemme luona ympäri maailmaa.

Teemme yhteistyötä valikoitujen pienien viljelijäyhteisöjen kanssa tukeaksemme kestävää kehitystä ja ollaksemme varmoja tuotteiden alkuperästä, laadusta, sekä viljelijöiden ja ympäristön hyvinvoinnista. Toimintamme kulmakiviä ovat raaka-aineiden laatu, puhtaus, aitous, sekä eettisyys ja kestävä kehitys.

www.foodin.fi


Regatta Spa

Regatta Spa

Regatta Spa on ainutlaatuinen merenrannalla sijaitseva kylpylä, joka yhdistää Hangon satamakaupungin tunnelman ja ylellisen kylpylän monipuoliset palvelut elämykseksi, jolle ei löydy vertailukohtaa. Merikylpylän ympärivuotisiin palveluihin kuuluu korkealaatuisia kauneus- ja hyvinvointipalveluita sekä kuntoutus-, liikunta- ja urheiluvalmennusta. Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi henkeäsalpaavan merimaiseman ääreen: nauttimaan kokonaisvaltaisesta kehon ja mielen hoidoista, keittiömestarin merellisiä herkkuja unohtamatta.

www.regattaspa.fi