Lifeness – Quality of life

Kaikilla on jatkuva kiire – ihmisillä ei tunnu tänä päivänä olevan tarpeeksi aikaa pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan. Voidaksemme hyvin meidän tulisi liikkua, pitää huolta itsestämme, omasta terveydestämme, sosiaalista kontakteistamme, rentoutua ja saada uusia kokemuksia. Tarvitsemme energiaa arjessa jaksamiseen. Tästä lähti ajatukseni kokonaisvaltaisten hyvinvointitapahtumien järjestämiseen.

Lifeness hyvinvointitapahtumat ovat irtiottoja arjesta, joissa yhdistyvät hyvinvoinnin eri osa-alueet. Tapahtumissa treenataan oman kunnon mukaan eri liikuntalajien parissa, saadaan tietoa elämänhallinnan eri osa-alueista, vietetään aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa ja rentoudutaan. Eli panostetaan oman elämän laatuaikaan.

Lifeness- Lifestyle and Wellness

Tapahtumat on tarkoitettu sinua varten, joka arvostat uusia kokemuksia, nautit pienestä ylellisyydestä ja haluat asioiden kulkevan eteenpäin virrassa, johon voit vain hypätä kyytiin ja nauttia matkasta – tämä kaikki on tehty valmiiksi sinua varten. Tapahtumat sopivat kaikille perusterveille, omasta hyvinvoinnistaan ja liikunnasta kiinnostuneille.

Tapahtumat sisältävät tiiviin paketin aktiviteetteja, jotka antavat sinulle elinvoimaa ja hyvää mieltä. Saat oppeja ja tietoutta, joista voit jatkossa ammentaa energiaa myös omaan arkeesi. Samalla voit löytää itsellesi uuden harrastuksen, luoda uusia kontakteja ja saada virikkeitä oman elämäsi hallintaan.

Lifeness – Balance

Näkemykseni hyvästä elämänlaadusta perustuu tasapainoon ja kokonaisvaltaiseen elämännautintoon. Näin ollen myös Lifeness hyvinvointitapahtumien ohjelmaan sisältyy rento ja mukava illanvietto; laadukas ja nautinnollinen illallinen ruokajuomineen.

Tarkoitus on pitää hauska ja kokemusrikas viikonloppu hyvinvoinnin parissa.

Katso tulevat tapahtumat