LIFENESS järjestää energisoivia, yrityksen näköisiä ja kokonaisvaltaisia hyvinvointitapahtumia. Toteutamme täysin tarpeisiinne sopivan virkistys- tai työhyvinvointipäivän. Voit myös hyödyntää valmiita Lifeness -tapahtumia pienemmän yrityksen henkilökunnalle.

Elämä on tänä päivänä liian kiireistä ja oma hyvinvointi unohtuu helposti. Pitämällä huolta itsestään jaksaa paremmin kaikilla elämän osa-alueilla. Pienikin muistutus hyvinvoinnin tärkeydestä voi inspiroida elämänmuutoksiin. Tällaisen muistutuksen jokainen yritys voi antaa työntekijöilleen – se maksaa varmasti itsensä takaisin. Työntekijät ovat kuitenkin yrityksen tärkein voimavara, ja heidän hyvinvointinsa heijastuu suoraan yrityksen toimintaan. Työtehtävien ulkopuoliset yhteiset aktiviteetit parantavat hyvinvoinnin lisäksi tiimihenkeä.

Lifeness-yrityksille  Lifeness-yrityksille7  Lifeness-yrityksille3  Lifeness-yrityksille5  Lifeness-yrityksille6  Lifeness-yrityksille12

LIFENESS-tapahtumissa yhdistyvät hyvinvoinnin eri osa-alueet: liikkuminen, uudet kokemukset, yhteinen ajanvietto ja rentoutuminen – Quality of Life. Monipuoliset ja kaikille sopivat aktiviteetit kulkevat eteenpäin flow-periaatteella, virrassa, jossa kokonaisuus on mietitty valmiiksi osallistujia varten ja johon jokainen voi vain hypätä kyytiin ja nauttia matkasta.

Tapahtumat tuotetaan avaimet käteen -ajatuksella: kaikki järjestelyt siirtyvät meille heti suunnitteluvaiheen jälkeen. Näin myös tilaaja itse voi rentoutua ja nauttia tapahtumasta.

Järjestä yrityksen tai tiimin virkistyspäivä rennolla hyvinvointipainotteella. Koostamme tarpeisiinne sopivan ja toivomustenne mukaisen, laadukkaan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Soita, lähetä meili tai täytä yhteydenottolomake.

+358 500 512 312
krista.helanto@lifeness.fi