TAPAHTUMAN AJANKOHTAA ON SIIRRETTY. UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ ILMOITETAAN MARRASKUUN AIKANA.

Yhdessäoloa ja laatuaikaa.

Pareille suunnatussa Lifeness- hyvinvointiviikonlopussa Långvikin kylpylähotellissa yhdistyy kehon- ja mielen hyvinvointi sekä parisuhteen täydellinen “DATE NIGHT”

Kahdenkeskeinen aika parisuhteessa on tärkeää, mutta elämä arjen syövereissä on usein liian kiireistä yhteiselle laatuajalle.

Ota irtiotto arjesta ja lähde kumppanisi kanssa aktiiviseen ja rentouttavaan LIFENESS -hyvinvointiviikonloppuun ainutlaatuiseen Långvikin kylpylähotelliin.

OHJELMA:

LA
TRAINING TOGETHER – pariharjoitteita sisältävä kehonpainotreeni (ulkotreeni)
LOUNAS
LUENTO: YOU AND ME
CHECK IN
TIME FOR US JOOGA
SPA
DINNER

SU
Sunnuntaille on Lifeness hyvinvointiviikonlopun osallistujille järjestetty myöhäinen Check Out. Tämä päivä on teidän, nauttikaa toistenne seurasta Långvikin runsaan ja maittavan brunssin ja Span merkeissä.

 

AKTIVITEETIT:

TRAINING TOGETHER – WORKOUT

Yhdessä liikkuminen parantaa tutkitusti parisuhteen laatua. Training Together Workout tehdään Långvikin metsässä ja piha-alueella kauniissa merimaisemissa. Treeni sisältää tehokkaita, mutta kaikille ja kaiken kuntoisille sopivia kehonpainoharjoitteita sekä hauskoja pariharjoitteita. Ohjaajana toimii Heidi Tainio.

YOU AND ME – LUENTO

Meillä jokaisella on halu tulla nähdyksi, kuulluksi ja rakastetuksi parisuhteessamme. Toimivalla ja positiivisella vuorovaikutuksella on tässä iso rooli. Luennolla tulette saamaan ahaa! -elämyksiä sekä konkreettisia vinkkejä siihen, miten tehdä hyvästä parempaa. Käsittelemme mm. kuuntelemisen merkitystä, puolison yksilöllisen temperamentin ymmärtämistä sekä tarpeiden ja toiveiden ilmaisemisen tärkeyttä. Luennoitsija, vuorovaikutus- ja ihmissuhdeasiantuntija sekä ratkaisukeskeinen terapeutti Mippi Vuorikoski lähestyy aihetta inspiroivalla ja ajatuksia herättävällä tavalla.

TIME FOR US JOOGA

”Parijoogassa haemme hyvää oloa keholle ja mielelle yhdessä. Jooga sisältää kaikille sopivia liikkeitä, sinun ei tarvitse olla notkea tai joogannut aikaisemmin, riittää että hengität. Parijoogassa tulet myös kokemaan miten rentoutuneelta keho voi tuntua ja miten kevyt on rauhoittunut mieli. Kaikki harjoitteet ohjaavat samalla teitä lähemmäs toisianne. Kun itsellä on hyvä olo, näkee toisen ihmisenkin vierellään aivan eri tavalla. Ohjaajana toimii Mikaela Vuorisalmi.

ROMANTIC DINNER

Teille on varattu kahden hengen illallinen Långvikin tunnelmallisessa ravintolassa. Toivomanne menun voi tilata etukäteen tai halutessanne voitte valita sen myös paikan päällä. Illallinen on omakustanteinen eli se ei sisälly tapahtuman hintaan.

HINTA
Hyvinvointiviikonlopun hinta 249€/hlö sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa (sis.late check out klo 15.00), aamukahvin, lounaan sekä sunnuntain brunssin, välipalan, kaikki aktiviteetit sekä Spa:n sisäänpääsyn sekä goodie bagin.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös ilman majoitusta hintaan 149€/hlö.

 

Ilmoittautumiset 25.10.2019 mennessä.

Tapahtuma toteutuu 12 henkilön minimiosallistujamäärällä.

 

Lisätiedot:

Krista Helanto
LIFENESS
0500512312
krista.helanto@lifeness.fi

Ilmoittaudu