FIND YOUR ENERGY.

Lifeness – Find your Energy on kokonaisvaltainen hyvinvointitapahtuma – aktiivinen, rentouttava ja laadukas irtiotto arjesta Hanko Regatta Spa:n upeissa puitteissa. Luvassa liikuntaelämyksiä, stressinpoistoa, nautinnollisia Spa-hetkiä ja hyvää oloa inspiroivassa seurassa- energisoiva syksyn elämys.

Ohjelma:

LA
Outdoor Workout & Bungy Pumps / Heidi Tainio
Lounas
Check In
Find your energy workshop – hengityksen voima / Mikael Blomqvist
Make Your Own Smoothie – välipala
Find your energy workshop – Qigong / Ina Ahlroos
Spa
Illallinen

SU
Good Morning Workout / Heidi Tainio
Aamiainen
Kick & Punch – find your powerlines / Kirsi Ehrnrooth
Lounas
Yoga & Relax / Heidi Tainio
Spa
Lifeness Late Check Out

 

BUNGY PUMP
Bungy Pump aktiviteetti on monipuolinen vastussauvojen kanssa tehtävä kestävyys ja lihaskuntoharjoittelu, jossa keskivartalon aktivointi tehostuu ja saat sykkeen nousemaan.

QIGONG
Mielen ja kehon yhdistävä energisoiva ja liikkuvuutta parantava treeni.
Qigong on Kiinassa yli 2000 vuotta sitten kehitetty liikuntamuoto. Henkisen keskittymisen, helppojen liikkeiden ja hengittämisen avulla annetaan vauhtia kehon energiavirralle ja poistetaan sekä ennaltaehkäistään haitallisia energiatukoksia

KICK&PUNCH
Kamppailulajitekniikoihin perustuvia lyönti- ja potkuharjoitteita sisältävä tehokas treeni, jossa perehdytään omien voimalinjojen kautta tulevaan voimantuotantoon sekä tasapainoon. Sykettä ja räjähtävää voimaa sisältävä kokonaisuus, jonka intensiteetin voi skaalata oman kuntonsa ja fiiliksensä mukaisesti.

 

Kaikki liikunta-aktiviteetit tehdään oman kunnon mukaan, joten tapahtuma sopii kaikille peruskunnon omaaville naisille ja miehille. Aktiviteetit eivät vaadi aiempaa kokemusta lajeista.

HINTA
Tapahtuman hinta 375€/hlö sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa (sis.late check out), kaikki aktiviteetit, aamiaisbrunssin, lounaan, välipalat sekä Spa:n sisäänpääsyn. Illallinen ei sisälly osallistumismaksuun. Yhden hengen huone lisämaksusta (+60€). Tapahtumaan voi osallistua myös ilman majoitusta hintaan 335€/hlö.

Ilmoittautumiset 20.9.2019 mennessä.

Tapahtuma toteutuu 12 henkilön minimiosallistujamäärällä.

 

Lisätiedot:

Krista Helanto
LIFENESS
0500 512312
krista.helanto@lifeness.fi

 

Ilmoittaudu