Lifeness for Riders on ratsastajille sekä ratsastuksesta kiinnostuneille suunnattu hyvinvointitapahtuma, aktiivinen ja rentouttava irtiotto arjesta – viikonloppu täynnä ajatuksia herättäviä ja energisoivia kokemuksia sekä liikunnallisia elämyksiä.

Lifeness tuottaa tapahtuman yhteistyössä Nika Equestrianin kanssa. Tapahtumapaikkoina toimivat Keisarinmäen ratsastuskeskus Nuuksiossa sekä Långvikin kylpylähotelli Kirkkonummella.

Ratsastuspuolen ohjelma sisältää kouluratsastaja Eevamaria Porthan-Broddellin ja Karolina Liuksialan klinikan lisäksi paljon tietoa ratsastajan kehon- sekä mielen huollosta. Klinikassa Nika Equestrianin ”Nipsu” ja ”Karo” avaavat osallistujille filosofiaansa hevosen kehonhuollosta ratsastuksen avuin sekä omia koulutusmetodejaan.

Tapahtuman liikunta-aktiviteetit käsittelevät ratsastajan omaa kehonhallintaa ja niiden tarkoitus on tuoda vahvuuksia ratsastajan lajinomaiseen fyysiseen kehitykseen. Tapahtuma sisältää myös psyykkisen valmennuksen workhopin, jossa opitaan mielentaitoja ja tunnesäätelytekniikoita sekä käydään läpi miten ajattelumallit vaikuttavat fyysiseen suoritukseen ja työskentelyyn hevosen kanssa. Lisäksi ohjelmassa on liikkuvuuteen ja liikkeeseen perustuva Movement aktiviteetti, joka saa osallistujat viemään ajatukset omaan yleiseen toimintakykyynsä tässä hetkessä ja tulevaisuudessa.

Kaikki liikunta-aktiviteetit on tarkoitus tehdä oman kunnon mukaisesti, joten tapahtuma sopii hyvin kaikille peruskunnon omaaville naisille sekä miehille.

Tapahtumassa pääset lisäksi nauttimaan Långvikin kylpylähotellin upeasta Spasta sekä viettämään rennon ja mukavan illallisen hyvän ruoan ja samanhenkisten ihmisten parissa.

Tapahtuma alkaa 25.11. Keisarinmäen ratsastuskeskuksessa klo 9:30, josta jatkamme iltapäivällä Långvikiin. Tapahtuma päättyy sunnuntaina 26.11. klo 14.00. Tarkempi aikataulu lähetetään osallistujille erikseen lähempänä.

Ohjelma

LA
Aamukahvi
Ratsastusklinikka – Nika Equestrian
Välipala
Lajia tukeva kehonpainoharjoittelu ratsastajille
Lounas
Hyvinvointitietoisku – vitamiinit
Movement – liikkuvuusharjoittelu
Välipala
Spa
Illallinen

SU
Aamiaisbrunssi
Psyykkinen valmennus – ratsastajan mielen hyvinvointi
Pilates for Riders 1
Tauko
Pilates for Riders 2
Spa
Lifeness late check out 15.00

Hinta
Tapahtuman hinta 395€/hlö sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, kaikki aktiviteetit, lounaan, välipalat, Spa:n ja sunnuntain aamupalabrunssin. Illallinen ei sisälly osallistumismaksuun. Yhden hengen huone lisämaksusta (+50€).

Tapahtuma toteutuu 12 hlö:n minimiosallistujamäärällä.

Sitovat ilmoittautumiset 3.11. mennessä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Yhteydenottolomake tai
krista.helanto@lifeness.fi
+358 500 512312

 

Ilmoittaudu